SNIPE AGENCY


Facebook-f
Linkedin

Webdesign & digitale marketing op maat.
Samen zetten we jouw onderneming online in de spotlight!

Een moderne website & social media marketing

én betaalbaar voor KMO’s & starters

Snipe Agency is een digital marketing agency gevestigd te Hamme. Ervaring leert ons dat een onderneming vaak niet alleen een hedendaagse website nodig heeft, maar een volledig uitgedokterde online strategie.

Daarom zetten we niet alleen in op het bouwen van jouw nieuwe website, maar bieden we een totaalpakket aan diensten waarmee we jouw onderneming online in de kijker zetten op verschillende kanalen.


ontdek onze diensten

Waarom kiezen
voor snipe agency?

Onze troeven voor een goede samenwerking!
Badhuis-22-mockup-resize-min
Business-Pharmacist-mockup-min
Division-92-mockup-resize-min
Equini-mockup-resize-min

Vorige
Volgende

STERKE COMMUNICATIE

We weten hoe moeilijk het is om een goed idee onder woorden te brengen. Een heldere communicatie is nodig om al jouw wensen in vervulling te laten gaan!

NAUWE SAMENWERKING

Aan elk project wordt een van onze experts toegewezen. Hij of zij is jouw centrale contactpunt doorheen de samenwerking. Da’s persoonlijk, en vlot!

EEN SCHOT IN DE ROOS

De online ervaringen die we maken worden tot in de puntjes uitgewerkt, zodat ze ook echt waarde opleveren voor jouw onderneming.

advies & inspiratie

Voor elk project bekijken we samen de mogelijke opties, in te zetten kanalen en eventuele bedrijfssubsidies indien voorhanden.

De mening van onze klanten?

Humava
HumavaBjorn D. Lees verder
Een mooi eindresultaat nu onze website online is.
De grootste troeven in de samenwerking? Bereikbaarheid, behulpzaamheid (subsidies ed) en snelheid gaven voor ons de doorslag!
Konstruktie De Man
Konstruktie De ManMark D.M. Lees verder
Yannick zorgt er voor dat je bedrijf zichtbaar wordt in deze digitale wereld. En dit met een enorme kennis van zaken en een snelle en betaalbare service!
Sitesmid
SitesmidAnton L. Lees verder
Snelle en degelijke service! Aanrader!
Previous
Next

Ons aanbod voor jouw bedrijf?

ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen

Webdesign & websites

Nieuwe website?

Een nieuwe moderne website, simpele landingspagina of uitgebreide webshop? Onderhoud of aanpassingen van een bestaande website? Wij helpen je graag op weg met een gebruiksvriendelijke én betaalbare oplossing.


Meer over websites

Social media beheer

Actief op social media?

De sociale media van jouw bedrijf uitbesteden of advertenties op maat van jouw doelpubliek? Wij voorzien alle sociale media kanalen van relevante content en zetten je diensten in de kijker met advertentiecampagnes op maat.


meer over sociale media

Branding & huisstijl

Logo of visitekaartje?

Als starter op zoek naar een eigen merkidentiteit? Tijd voor een opfrisbeurt van jouw logo of merkuiterlijk? Wij staan je bij met advies én ontwerp van een nieuw logo, visitekaartjes of en volledige huisstijl voor jouw onderneming.


meer over branding

Online adverteren

Adverteren op het web?

Met jouw bedrijf bovenaan in de zoekresultaten van Google of jouw product of dienst verkopen via Facebook of Instagram? Wij maken gerichte advertentiecampagnes met gemakkelijk meetbare resultaten om jouw doelpubliek online te bereiken!


meer over adverteren

Sterk in ons werk?

bekijk enkele van onze realisaties

Onze digitale specialisten hebben alles in huis om jouw project te realiseren. Van branding tot webdesign, bij ons vind je het totaalpakket!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Geef ons een seintje!


Ik heb een vraag!