fbpx

Social media

In het digitale tijdperk is de online aanwezigheid van je bedrijf belangrijker dan ooit. Nog nooit was zo eenvoudig om jouw bedrijf op de kaart te zetten en een specifieke doelgroep te benaderen.

waarom social media?

Bereik je doelgroep online

In tegenstelling tot andere manieren van (online én offline) adverteren, bouw je via social media een geïnteresseerd en betrokken publiek op, dat dag na dag aangroeit.

Je bedrijfspagina professioneel op de kaart te zetten en tegelijkertijd interessante inhoud plaatsen is echter een tijdrovende bezigheid.

Ontbreekt het je aan tijd én/of inspiratie om hier dagelijks mee bezig te zijn? Je social media uitbesteden is dan de ideale oplossing. Wij helpen je graag bij het creëren van content en het posten op verschillende kanalen

voordelen

HOE BOUWEN We Jouw SOCIAL MEDIA UIT?

CONTENT PLAN

We starten met het ontwerpen van een content plan. Hierin wordt duidelijk wat en wanneer we gaan posten, afgestemd op uw doelgroep.

POSTS

Een post wordt altijd in het juiste formaat ontworpen en wordt opgemaakt volgens het content plan. Vooraf zie je hoe de posts eruit komen te zien.

PLATFORMEN

Het is mogelijk om je posts te laten plaatsen op Facebook en Instagram. Wil je met een ander platform werken vraag dan naar de mogelijkheden.

STORIES

Instagram stories hebben geen algoritme dus zijn altijd in beeld, een goede manier voor extra exposure. Deze koppelen we ook aan Facebook verhalen.

HIGHLIGHTS

Stories verdwijnen na 24 uur maar door ze toe te voegen aan je highlights (hoogtepunten) kan iedereen ze op elk moment bekijken.

WEBCARE

Wanneer er een privé bericht of reactie binnenkomt op een van de Social Media accounts zorgen wij ervoor dat we reageren. Uiteraard in overleg.

RESULTATEN

Vind je het fijn om in een duidelijk overzicht de resultaten van je vind-ik-leuks en bereik te zien? Wij zetten dit netjes voor je in een resultaten rapport.

NIEUWSBRIEF

Heb je een mailinglist of wil je deze gaan opbouwen? Wij ontwerpen maandelijks een mailing naar je list met het laatste nieuws voor extra exposure.

COMMUNICATIE

Via een WhatsApp groep kunnen we snel communiceren over de posts. Maar ook wanneer iets direct geplaatst moet worden kan dat via de groep worden doorgegeven.

Contact

Onze digitale specialisten hebben alles in huis om jouw social media op punt te stellen!

gsm: + 32 499 41 55 46
Email: info@snipe-agency.be
ADRES: VLIERKOUTER 63, 9220 HAMME

KLAAR OM UW ONLINE AANWEZIGHEID TE VERSTERKEN?

CONTACTEER ONS!

Laat hier je gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk.